Brugernavn Kodeord Glemt kodeord?

Velkommen til Mortalin Serviceportal

 


 

18. marts 2016

Tendensanalyse modulet er udviklet til og fungerer bedst med Internet Explorer (IE) 9, 10 og 11. Har du en ældre version af IE kan du forsøge at logge på med: http://serviceportal.mortalin.wpamobile.com 

Bruger du andre browsere (f.eks. Chrome, Opera, Firefox, K-Meleon, SlimBrowser, Safari, mv.), kan der opstå problemer med tendensanalyser og visning af servicerapporter.

Microsoft's nye Windows 10 browser, EDGE, understøtter ikke programmet Microsoft Silverlight, som anvendes til dannelse af tendensanalyser. Anvend en ældre Microsoft browser i stedet.

Der kan kun dannes grafer, hvis der er mere end et besøg i perioden (Start dato – Slut dato).

For at alle opdateringer fungerer optimalt på nogle computere, kan det være nødvendigt at gå ind og slette ’cashen i browseren’- kort vejledning tor IE:

”Start – kontrolpanel – internetindstillinger - slet i browserdata under fanen generelt – afkryds i midlertidige internetfiler og cookies og vælg slet”.

Hvis servicerapporten (.pdf-filformat) ikke kan vises, kan det skyldes en manglende opdatering af Acrobat reader, eller at det IT-miljøer du arbejder i, ikke tillader visning af filen (prøv fra alternativ pc uden for domænet).

Ved spørgsmål eller problemer med Mortalin Serviceportal kan der sendes en mail til info@mortalin.dk