Brugernavn Kodeord Glemt kodeord?

Velkommen til Mortalin Serviceportal

 


 

Du skal være opmærksom på følgende:

Det er nu muligt at 'køre browseren Microsoft Edge i IE-tilstand'. Du finder hjælp til opsætning af 'Edge i IE-tilstand' under fanen Vejledninger.

Tendensanalyse modulet er udviklet til og fungerer bedst med Internet Explorer (IE) 9, 10 og 11. Har du en ældre version af IE kan du forsøge at logge på med: http://serviceportal.mortalin.wpamobile.com 

Bruger du andre browsere (f.eks. Edge, Chrome, Opera, Firefox, K-Meleon, SlimBrowser, Safari, mv.), kan der opstå problemer med tendensanalyser og visning af servicerapporter samt kommentarer til disse.

Microsoft's nye Windows 10 browser, Edge, understøtter ikke programmet Microsoft Silverlight, som anvendes til dannelse af tendensanalyser. Det kan løses ved at køre Edge i IE-tilstand.

Hvis din virksomheds IT-politik gør, at du kun kan anvende andre eller nyere Microsoft browsere, kan vi tilbyde at udforme tendensanalyser for jer. Indsend forespørgsel i rimelig tid inden du har brug for dem. Arbejde udført i denne forbindelse faktureres efter medgået tid.

En alternativ løsning er at have en stand-alone maskine, som ikke er på virksomhedens netværk, og kun har internetforbindelse samt browseren Internet Explorer.

Vi er i gang med udvikling og programmering af en helt ny ServicePortal og glæder os til, at vi kan lancere den og dermed få løst disse versions udfordringer.

Der kan kun dannes grafer, hvis der er mere end et besøg i perioden (Start dato – Slut dato).

For at alle opdateringer fungerer optimalt på nogle computere, kan det være nødvendigt at gå ind og slette ’cashen i browseren’- kort vejledning tor IE:

”Start – kontrolpanel – internetindstillinger - slet i browserdata under fanen generelt – afkryds i midlertidige internetfiler og cookies og vælg slet”.

Hvis servicerapporten (.pdf-filformat) ikke kan vises, kan det skyldes en manglende opdatering af Acrobat reader, eller at det IT-miljøer du arbejder i, ikke tillader visning af filen (prøv fra alternativ pc uden for domænet).

Ved spørgsmål eller problemer med Mortalin Serviceportal kan der sendes en mail til info@mortalin.dk